Enorme uitbreiding BFP Carp Store 

Bas van den Broek aan het woord: 

Het 2de jaar van de winkel zit er alweer bijna op, de tijd vliegt ! Waar ik 2 jaar geleden begon met gezonde spanning of het de investering wel waard zou zijn ben ik nu 2 jaar later bezig met het uit stippelen van een flinke uitbreiding die over een paar weken van start gaat. Met een klein budget ben ik de winkel begonnen, om vervolgens na twee jaar flink uit te breiden had ik niet durven dromen.  Afgelopen twee jaar werden we ‘terecht’ gezien als een kleine karper winkel. Vanaf komend seizoen is dit niet meer aan de orde. Met honderden nieuwe karper producten die de komende maand binnen komen, en een flinke klusperiode die komen gaat staat er volgend jaar een dijk van een karper winkel. Wat niet veranderd zijn onze zeer scherpe prijzen ! Elke karpervisser kan slagen in de BFP Carp Store.  

Met BFP Baits maken we net zo’n spurt als met de winkel, de kwaliteit van ons aas blijft niet ongemerkt en dit merken we goed in het groeiend aantal klanten. Achter de schermen wordt gewerkt aan een nieuwe noten boilie. Deze bol zal echter pas in het voorjaar van 2019 op de markt komen, nog even geduld dus. Maar na zo’n lange testperiode zetten we wel met volle 100% een nieuwe prachtbol in ons pakket, en daar gaat het om. Kwaliteit ! Uiteraard ligt het hele BFP Baits pakket in  de winkel. Dit zeg ik bewust omdat ik weleens merk dat de BFP Carp Store niet direct gelinkt wordt aan BFP Baits, of andersom.  

Ook voor de method/feeder visser hebben we een compleet aaspakket onder eigen naam ‘Method Baits’. In combinatie met bijna het hele pakket van Guru kan ook de Method visser bij ons uitstekend terecht.  

Openingstijden:

Bent u opzoek naar een nieuw product? Heb eventjes geduld en loop vanaf begin januari bij ons binnen 🙂 

De komende periode gaan we dus hard aan de slag, mede hierdoor hebben we gepaste openingstijden gedurende de winter, wilt u op een andere dag komen neem dan even contact met ons op.  

  • Ma   – gesloten 
  • Di     – gesloten 
  • Woe – gesloten 
  • Do    – 10:00 t/m 21:00 
  • Vr     – 10:00 t/m 18:00 
  • Za     – 09:00 t/m 17:00 

U bent van harte welkom !

Rademakerstraat 54a
7881 JZ Emmer Compscuum

06 30897064

Info@bfpbaits.com 

Bas van den Broek,

BFP Baits

Eigenaar Bas helpt u met veel plezier !

Comments

comments