MAD for BFP Baits Rig Clinic.

Wil je graag zelf je onderlijnen leren knopen voor het karpervissen of hier graag extra tips en tricks voor? Dan is een Rig-Clinic misschien wel wat voor jou!

Op 30 maart 2019 organiseert BFP in samenwerking met MAD een Rig-Clinic. Tijdens deze clinic leren twee van onze teamleden je hoe je een aantal goede onderlijnen knoopt waarmee je in 90% van je visserij uit de voeten kunt. Beide mannen hebben per persoon meer dan 10 jaar ervaring in het karpervissen en het knopen van onderlijnen. Ze beheersen hier samen nagenoeg alle aspecten van en variëren daar ook in op hun eigen unieke manier.

Tijdens deze clinic hanteren we het K.I.S.S. principe, Keep It Smart and Simple! We houden het dus zo simpel mogelijk, maar we leren je ook ook hoe je deze onderlijnen eventueel verder kunt variëren en aanpassen voor je eigen visserij.

Aan het begin van de Rig-Clinic ontvang je een zeer uitgebreide Goodie-Bag met een inhoud ter waarde van ruim 70 Euro! Deze Goodie-Bag word gesponsord door MAD en BFP en zit bomvol met de materialen zit waarmee je gedurende die middag verschillende onderlijnen zult leren knopen. Na de clinic kun je met deze onderlijnen direct aan de slag op de wateren waar je vist.

Tijdens de clinic zullen we ons hoofdzakelijk richten op het leggen van een goede basis voor het zelf knopen van onderlijnen, de verschillende materialen behandelen en hoe ze de werking van de onderlijn beïnvloeden.
De zogenaamde “laatste meter”, inclusief de verschillende loodmontages en hoe deze de inhaking beïnvloeden kunnen natuurlijk niet buiten beschouwing gelaten worden en zullen ook uitgebreid besproken worden.

Om iedereen optimaal de aandacht en begeleiding te geven die nodig is, hebben we plaats voor maar 8 personen. Daardoor kunnen we dan wel voor iedere vraag of probleem uitgebreid de tijd nemen.

Dankzij de sponsoring van MAD en BFP kunnen we de Rig-Clinic aanbieden voor slechts 15 euro per persoon. Dit is dus inclusief de goed gevulde Goodie-Bag van Mad & BFP, ter waarde van ruim 70 Euro en koffie/thee.

Wil je graag deelnemen? Schrijf je dan in, dit kan in de winkel of per mail: info@bfpbaits.com of via onze facebook messenger: https://www.facebook.com/bfp.baits/

We hebben plek voor slechts 8 personen, schrijf je dus snel in !!

Locatie: BFP Carp Store

Adres: Rademakerstraat 54 Emmer Compascuum 7881 JZ

Tijd: 12:00 t/m 16:00

Comments

comments